Over ons

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte en een spraypark met spuitelementen voor peuters en kleuters. Het bad heeft diverse schaduwplekken door bomen en schaduwdoeken. Er is een grote gele kronkelglijbaan met plonsbad. Daar mag je alleen vanaf als je minimaal een A-diploma op zak hebt. Sinds 2018 is er een mooie ruime familieglijbaan met uitglijbad. Deze familieglijbaan is geschikt voor jong en oud.

Het zwembad is groen omrand en er zijn mooie grote zonneweides. Er is een kiosk voor de kleine en lekkere trek, met een gezellig terras. Ook is er een overdekte loungehoek waar je gebruik kunt maken van de gratis wifi. En er staan verschillende speeltoestellen op het terrein.

 

Het Team

Team Leussinkbad bestaat uit een beheerder, Dinande Wilgenhof, bad en kiosk personeel, een actief bestuur en een grote groep vrijwliigers. Dit enthousiaste team houdt het buitenbad mooi, veilig en recreatief: aantrekkelijk voor verschillende doelgroepen.

 

Voor elk wat wils

Van een heerlijk dagje uit, tot het volgen van zwemles, meedoen aan Aquasport of de vele activiteiten: voor iedereen is er wel wat leuks in het Leussinkbad.

Tot ziens in het Leussinkbad! 

Team Leussinkbad