Over ons

Het Leussinkbad is een prachtig openlucht zwembad op een unieke locatie in het Gelderse dorp Laren. Het bad beschikt over een wedstrijdbad, door een bruggetje gescheiden van het recreatie gedeelte en een spraypark met spuitelementen voor peuters en kleuters. Het bad heeft diverse schaduwplekken door bomen en schaduwdoeken. Er is een grote gele kronkelglijbaan met plonsbad. Daar mag je alleen vanaf als je minimaal een A-diploma op zak hebt. Sinds 2018 is er een mooie ruime familieglijbaan met uitglijbad. Deze familieglijbaan is geschikt voor jong en oud.

Het zwembad is groen omrand en er zijn mooie grote zonneweides. Er is een kiosk voor de kleine en lekkere trek, met een gezellig terras. Ook is er een overdekte loungehoek waar je gebruik kunt maken van de gratis wifi. En er staan verschillende speeltoestellen op het terrein.

 

Het Team

Team Leussinkbad bestaat uit een algemeen beheerder, Marleen Pegge, een beheerder zwemzaken Dinande Wilgenhof, bad en kiosk personeel, een actief bestuur en een grote groep vrijwilligers. Dit enthousiaste team houdt het buitenbad mooi, veilig en recreatief: aantrekkelijk voor verschillende doelgroepen.

 

Kantine

Leussinkbad Laren heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is. We vinden een gezond voedingsaanbod belangrijk voor onze club, onze leden en bezoekers. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze.

Leussinkbad Laren werkt structureel aan een gezondere kantine, dit doen wij onder andere door jaarlijks de kantinescan uit te voeren.

 

Voor elk wat wils

Van een heerlijk dagje uit, tot het volgen van zwemles, meedoen aan Aquasport of de vele activiteiten: voor iedereen is er wel wat leuks in het Leussinkbad.

Tot ziens in het Leussinkbad! 

Team Leussinkbad

 

Vacatures

Wij kunnen altijd mensen gebruiken. Wij hebben betaalde vacatures en vrijwilligersvacatures. 

>> Bekijk de vacatures