Vrijwilligersvacatures

Leussinkbad Laren kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Op dit moment zoeken wij nog vrijwilligers voor de volgende functies:

Laatste update: 14 februari 2021

1. Receptioniste

Voor de ochtenden van maandag tot en met vrijdag zijn wij op zoek naar een enthousiaste duizendpoot met liefde voor ons Leussinkbad.


Functieomschrijving

Als vrijwillige receptioniste bent u als eerste aanspreekpunt een belangrijke spil in het geheel. U verstrekt informatie en ontvangt bezoekers. U verzorgt kassa werkzaamheden; verkoop van toegangsbewijzen en verkoop van ons kioskassortiment. U ziet erop toe dat bezoekers zich aan de voorgeschreven regels en bepalingen houden. U draagt zorg voor de schoonmaak, orde en netheid van de receptie/kiosk. U bent enthousiast en oplossingsgericht en u heeft oog voor goede service.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, accurate en betrouwbare persoonlijkheid die het leuk vindt om haar/zijn steentje bij te dragen. Daarnaast bent u minimaal 1 x per week van maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 6.30 tot 10.30 uur.


Wat bieden wij?

Er wordt een cursus BHV aangeboden om in te kunnen springen bij eventuele calamiteiten. Het gaat om de periode april tot september.


Meer informatie?

Neem dan contact op met beheerder Dinande van Wilgenhof via info@leussinkbad.nl of  bel 06-39721326.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

2. Vrijwiligerspool klusteam

Er zijn allerlei kleine en grote klussen te doen op het Leussinkbad. De bouwprojecten en renovaties worden grotendeels uitbesteed aan professionele bedrijven, maar daarnaast zijn allerlei dingen die we zelf doen.

 

Kom je ook een middagje helpen?

Vind jij het leuk om te slopen, schilderen, graafwerk te verrichten of creatieve klusjes te doen? Kom dan een middagje klussen. Er is voor iedereen wel wat te doen. We klussen op zaterdagen en soms op een doordeweekse dag. Dat doen we in kleine groepjes, op voldoende afstand en in principe in de buitenlucht.


Jong, oud, klein of groot, we zijn blij met iedereen die - al is het een paar uurtjes - kan en wil helpen! Vragen of interesse? Mailen naar info@leussinkbad.nl. Beheerder Dinande Wilgenhof zal dan laten weten wanneer klussen gepland zijn en dan kun je zelf aangeven of het past. Je doet de bezoekers van het Leussinkbad een groot plezier.


3. Promoteam

Het Leussinkbad bestaat dit jaar 50 jaar! Wil je ook helpen om de feestelijkheden en activiteiten van het Leussinkbad te promoten en vooral om de bekendheid van het Leussinkbad in de regio verder te versterken? Je bent welkom een handje te helpen in ons promoteam. Van flyers rondbrengen tot posters opmaken, van website tot Facebook of tekstjes schrijven: er zijn diverse klusjes, voor iedereen wat te doen. Je kunt even overleggen met Suzan Klein Gebbink of je interesse laten weten via info@leussinkbad.nl.