• Welkom op het Leussinkbad

Meehelpen als vrijwilliger

Het Leussinkbad heeft een groot team enthousiaste vrijwilligers en kan niet bestaan zonder hun inzet. Kom je ook een handje helpen? Van grote tot kleine klussen en functies, je doet de bezoekers van het Leussinkbad een groot plezier!

We hebben onderstaande vrijwilligersvacatures en tevens commissies en teams die altijd versterking kunnen gebruiken.

Administratief ondersteuner in het bestuur

We zijn op zoek naar een betrokken en betrouwbare administratief ondersteuner om ons bestuur te komen versterken. Omdat het vrijwilligerswerk betreft onze penningmeester-taak veel tijd vergt zijn wij op zoek naar iemand die onze huidige penningmeester kan ondersteunen met de administratieve taken. Je maakt deel uit van het bestuur en zal vooral ondersteunen met de (financiële) administratie. Je onderhoudt (samen met de penningmeester) contact met het administratiekantoor en de accountant. Je houd mail bij en verwerkt eventuele gemaakte betalingen. Ook assisteer je de penningmeester in het maken van de begroting op en werf je fondsen. Affiniteit met cijfers of financiën heeft bij deze taak wel zijn voordelen.

>> Vragen of interesse? Mail dan naar bestuur@leussinkbad.nl

 

Receptionist(e)/ kassamedewerker voor de vroege ochtend

We zijn op zoek naar een enthousiaste receptionist(e) / kassamedewerker. Als vrijwillige receptionist(e) ben je eerste aanspreekpunt tijdens de ‘vroege vogel’ uren op doordeweekse dagen van 7.00 tot 10.00 uur. Je ontvangt bezoekers, verstrekt informatie, verkoopt toegangsbewijzen en verzorgt de verkoop van ons kiosk assortiment. Je ziet er op toe dat bezoekers zich aan de voorgeschreven regels en bepalingen houden en draagt zorg voor de schoonmaak, orde en netheid van de receptie / kiosk.


Wij zoeken een oplossingsgerichte en accurate persoon die oog heeft voor goede service. Je bent minimaal één keer per week op een doordeweekse ochtend beschikbaar van 6.30 tot 10.30 uur. Vakantie is uiteraard bespreekbaar. Het gaat om het zwemseizoen van mei tot medio september.

We bieden je een BHV cursus aan, zodat je in kunt springen bij eventuele calamiteiten.

 

>> Vragen of interesse? Mail dan naar info@leussinkbad.nl

 

Promoteam

Help jij mee het Leussinkbad nóg meer bekendheid te geven? Het promoteam zorgt voor de promotie en marketing van het Leussinkbad. Je bent welkom een handje te helpen. Er zijn diverse klussen, denk aan flyers rondbrengen bij campings, posters maken, persberichten en nieuwsbrieven schrijven, organiseren van promotieactiviteiten en het maken van foto’s of filmpjes. Gevoel voor communicatie is heel handig! Samen zorgen we dat inwoners uit de hele regio en toeristen het Leussinkbad weten te vinden.


>> Vragen of interesse? Mail dan Suzan Klein Gebbink via promoteam@leussinkbad.nl

 

Houtdorp Commissie

De Houtdorp commissie organiseert hét jaarlijkse huttenbouwfestijn voor basisschoolkinderen dat plaatsvindt op de laatste donderdag en vrijdag van de schoolvakantie. Tijdens deze dagen tovert het Leussinkbadterrein om tot één groot timmerterrein waar kinderen in teams timmeren aan hun fantasierijke hutten en andere bouwsels. Ben jij een creatieve regelaar die meehelpt organiseren?


>> Vragen of interesse? Mail dan Marieke Welmer via houtdorplaren@leussinkbad.nl

 

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert toffe activiteiten tijdens het zwemseizoen! Denk aan de seizoensopening, zwemvierdaagse, disco-avonden en diverse speelmiddagen. De afgelopen jaren werden deze activiteiten druk bezocht en was het gezellig op het bad. Help je ook mee organiseren?

 

>> Vragen of interesse? Mail dan Lenny Kleinherenbrink via activiteiten@leussinkbad.nl

 

Groenbeheer

Iedere maandagochtend is een aantal tuinmannen aan de slag met maaien, snoeien en ander tuinonderhoud op het Leussinkbad. Het is mooi en dankbaar werk, want het bad ligt er mooi bij. Extra tuinmannen of tuin-vrouwen zijn altijd welkom.

 

>> Vragen of interesse? Mail dan contactpersoon Herman Eggink via info@leussinkbad.nl

 

Klussers-pool voor diverse kleine hand- en spandiensten

Er zijn allerlei kleine en grote klusjes op het bad, vooral in het vroege voorjaar om het bad weer mooi en klaar te maken voor het zwemseizoen.


Vind jij het leuk om te schilderen, opknapwerk te doen of creatieve klusjes? Meld je dan aan voor de klussers-pool. We zijn heel blij met iedereen die komt helpen, ook al is het een middagje. De beheerders zullen laten weten wanneer klussen gepland zijn, zodat je zelf kunt aangeven of het past.

 

>> Vragen of interesse? Mail dan naar info@leussinkbad.nl


Helpers-pool voor hulp bij activiteiten en Houtdorp

Gedurende het seizoen vinden op het Leussinkbad diverse grote en kleine activiteiten plaats, zoals de seizoensopening, zwemvierdaagse en Houtdorp. Tijdens deze activiteiten zijn diverse vrijwilligers actief voor hand- en spandiensten. Sommigen helpen bij de ontvangst van deelnemers, het uitdelen van medailles of uitdelen van eten en drinken. Anderen sjouwen graag hout voor Houtdorp of klussen materialen in elkaar. Het is altijd heel gezellig. Je bent van harte welkom in de helpers-pool voor activiteiten.

 

>> Vragen of interesse? Mail dan naar activiteiten@leussinkbad.nl / houtdorplaren@leussinkbad.nl

 

Betaalde vacatures

Naast deze vrijwilligersvacatures zijn we ook op zoek naar enthousiaste betaalde krachten. >> Bekijk hier de betaalde vacatures