• Welkom op het Leussinkbad

Word donateur van het Leussinkbad

Het Leussinkbad heeft veel donateurs! Diverse zwemmers en andere inwoners uit Laren en omgeving dragen ons bad een warm hart toe via een jaarlijkse bijdrage. Mede dankzij hen heeft het zwembad een familieglijbaan en bijvoorbeeld een nieuwe kiosk kunnen realiseren. Ook zetten we de bijdragen in voor dure aanschaffen, zoals de nieuwe ‘dekens’ voor de baden.

Onze donateurs zijn erg belangrijk!

Om het zwembad voor ons dorp te kunnen behouden zijn deze vrijwillige bijdragen heel belangrijk. Hiermee kunnen we zwemplezier, zwemlessen en beweging blijven aanbieden en blijft het zwembad aantrekkelijk voor Laren en haar bezoekers. We zijn onze donateurs dan ook zeer dankbaar.

Ook bijdragen aan behoud van een mooi en leuk Leussinkbad?

De komende jaren blijven we investeren om het bad aantrekkelijk te houden. Wil jij ook bijdragen aan behoud van het Leussinkbad? Word dan donateur!
Dat kan voor € 10,-, € 15,-, € 20,-, € 25,-, € 40,- of € 50,- per jaar.

Ja, ik word donateur

Ga naar ons online administratie-systeem, log in of registreer jezelf met gebruikersnaam en wachtwoord, kies de gewenste hoogte van je bijdrage en schrijf je in als donateur ('bestellen'). Je kunt je donatie jaarlijks stopzetten. 


Namens alle gebruikers van het Leussinkbad, heel hartelijk dank!