Drukke zomerse seizoensopening was één groot feest!

We zijn weer open! Het zwemseizoen werd ingeluid door burgemeester Sebastiaan van ’t Erve en zo’n 270 schoolkinderen. Na een gezamenlijk openingsbommetje werd de gerenoveerde kronkelglijbaan met heel blije gezichten eindelijk weer in gebruik genomen.Groot applaus voor alle vrijwilligers
Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve vroeg allereerst een groot applaus voor de vele vrijwilligers die zich inzetten voor het Leussinkbad! Hij doelde onder meer op alle renovaties en vernieuwingen die ons zwembad mede dankzij vrijwilligers de afgelopen jaren heeft ondergaan. Voorafgaand aan de opening had voorzitter Boudewijn van Breukelen de burgemeester rondgeleid over de vernieuwde accommodatie. Het zwembad ligt er weer schitterend bij.

Na de mooie woorden had burgemeester van ’t Erve de eer om het lintje door te knippen waarmee de gerenoveerde lange kronkelglijbaan eindelijk weer in gebruik genomen kon worden! Na lang wachten en diverse aanpassingen is de glijbaan weer goedgekeurd voor gebruik. Met een massaal bommetje verklaarden de Larense schoolkinderen het seizoen voor geopend!

Eén groot feest
De hele middag was het groot feest op het zwembad. Maar liefst 270 schoolkinderen en zo’n 120 ouders waren uit school naar het bad gesneld om de hele middag te zwemmen, glijden en een gratis pannenkoek te eten.

Ook de grote stormbaan was een groot succes. Deze stormbaan was mede mogelijk gemaakt door RegioBank. Ook deelde de RegioBank aardbeien uit en keycords waarin zwemmers hun jaarabonnement kunnen opbergen. RegioBank heeft dit jaar namelijk een speciale actie. Nieuwe rekeninghouders krijgen door de bank een jaarabonnement op het Leussinkbad aangeboden, of zeer grote badlakens als zij al een abonnement bezitten.

Mede dankzij het mooie weer kijken we terug op een enorm gezellige en zomerse middag!

Vanaf nu zijn we elke dag open voor vrij zwemmen of baantjes trekken. De zwemlessen en aquasporten starten aanstaande maandag weer. Op deze website vind je de openingstijden, tarieven en of je moet reserveren. Nieuw is de all-in Aquasport-kaart voor onbeperkt aquasporten naar keuze.

De eerstvolgende activiteit is dauwzwemmen met hemelvaart! Van 6.00 tot 9.00 uur is iedereen uit Laren, Lochem, Harfsen en de regio welkom. Informatie over deze en andere activiteiten vind je hier.

Nog geen abonnement?
Tot en met Hemelvaartsdag op 26 mei koop je je jaarabonnement nog met korting.

Terug naar het nieuws overzicht