Nieuw! Zwem je fit op woensdagavond

Het zwemseizoen kan bijna beginnen! Op 11 mei wordt het seizoen geopend door burgemeester Sebastiaan van ’t Erve. Daarna kun je weer volop komen sporten! Het Leussinkbad maakt zich namelijk sterk voor gezondheid, sport en bewegen.

Sporten in het water is erg goed voor je. Je werkt aan je conditie en de kans op blessures is klein. Om fit te worden of in de zomer je conditie op peil te houden tijdens de zomerstop van je sportvereniging, ben je bij het Leussinkbad aan het juiste adres.

Je kunt bijvoorbeeld meedoen met AquaSpinning of AquaBootcamp of met de nieuwe ‘Zwem je fit’ zwemtrainingen op woensdagavond.

Nieuw! Zwem je fit: elke woensdagavond zwemtraining voor beginners en gevorderden
Op woensdagavonden geven we dit jaar Zwem je fit! Hou je van zwemmen en wil je samen met andere zwemmers trainen om bijvoorbeeld je techniek te verbeteren, conditie op peil te houden en misschien wel sneller te worden? Dan is Zwem je fit iets voor jou!

Er wordt 45 minuten stevig getraind, waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan zwemmen. Zowel beginners als ervaren zwemmers zijn welkom. Er is ruimte voor zowel het aanleren als het verbeteren van de zwemslagen.

Nieuw! All-in Aquasport-kaart
Dit jaar heeft het Leussinkbad een nieuwe all-in Aquasport-kaart. Voor maar € 97,50 kun je het gehele seizoen onbeperkt aquasporten naar keuze. Je kunt deze kaart online aanschaffen.


> Bekijk hier het gehele aquasport aanbod

Terug naar het nieuws overzicht