• Welkom op het Leussinkbad

Maak kennis met Esmé Schreurs!

Nieuwe beheerder algemene zaken Esmé Schreurs

Esmé Schreurs is sinds mei als beheerder algemene zaken aan de slag. Esmé is samen met Elvira, waar we eerder kennis mee hebben gemaakt, dit seizoen het beheerdersduo en daarmee het gezicht van het Leussinkbad. Dinande Wilgenhof faciliteert hen als ondersteunend beheerder.

Wie is Esmé Schreurs eigenlijk? In dit interview maken we kennis met deze jonge ondernemende dame.

Wie ben je?
Hoi, ik ben Esmé Schreurs. Ik ben 25 jaar en woon in Winterswijk.

Waar heb je hiervoor gewerkt?
Ik ben net afgestudeerd van de opleiding Sportkunde aan de hogeschool Windesheim. Ook werk ik momenteel nog als coördinator van het zwemvangnet in Zwolle en ben ik actief als personal trainer. In het verleden heb ik onder andere gewerkt bij een sportschool en heb ik altijd de zomers als toezichthouder doorgebracht op het strandbad van Winterswijk.

Waarom nu het Leussinkbad? Wat lijkt je leuk aan het Leussinkbad?
Wat ik vooral heerlijk vind aan het werken bij een buitenbad is dat je dicht bij de natuur bent en mensen ziet genieten van een lekker dagje zwembad. Ik daar geniet ik dan zelf ook weer van! Het Leussinkbad lijkt mij leuk omdat het gelegen lig is een mooie omgeving, met een gemoedelijke sfeer en waar het voor de gehele gemeenschap een plek is om tot rust te komen en waterpret te beleven. Zelf kom ik ook uit zo’n omgeving en ik vind dat erg prettig.

Wat ga je als beheerder algemene zaken doen?
Ik ga mij vooral inzetten op alle ‘droge’ zaken. Daarbij kun je denken aan personeelszaken, organisatorische onderdelen en algemene zaken waar het zwembad mee te maken krijgt. 

Waar kijk je het meest naar uit komend seizoen?
Dat het een hele mooie zomer wordt met veel blije gezichten en een zomer waarin onze zonnebrandpalen vaak bijgevuld moeten worden omdat het zo’n stralend weer is!

Leuk(e) weetje(s) over Esmé;
- Esmé heeft nog nooit eerder zwemles gegeven in een buitenbad.
- Esmé vindt het na een lange werkdag stiekem ook nog heel leuk om even zelf van de glijbaan te gaan of een bommetje te maken.

Terug naar het nieuws overzicht