• Welkom op het Leussinkbad

Maak kennis met Elvira Kuilman!

Elvira Kuilman is sinds maart als beheerder zwemzaken aan de slag. Na ruim 16 jaar als allround zwemonderwijzer bij sportaccommodatie ‘t Timpke, zal ze dit seizoen volop te zien zijn in het Leussinkbad. Naast zorgen dat alles op rolletjes verloopt, zal Elvira ook de zwemlessen en verschillende aquasporten voor haar rekening nemen. In mei start Esmé Schreurs als algemeen beheerder. Elvira en Esmé zijn dit seizoen samen het beheerdersduo en daarmee het gezicht van het Leussinkbad. Dinande Wilgenhof faciliteert hen als ondersteunend beheerder.

Wie is Elvira Kuilman eigenlijk? In dit interview maken we kennis met deze goedlachse Borculose openwaterzwemster.

Wie ben je?
Ik ben Elvira Kuilman en woon in Borculo samen met mijn gezin. Ik speel waterpolo en dit jaar ook eenmalig korfbal in het jubileum team bij Olympia22. Daarnaast ga ik er veel op uit met mijn hond en geniet van het leven!

Waar heb je hiervoor gewerkt?
Ik ben hiervoor ruim 16 jaar in dienst geweest bij sportaccommodatie ‘t Timpke in Borculo als allround zwemonderwijzer. Ik heb altijd enorm genoten van alle sporters en in het bijzonder van het contact met kinderen en hun ouders tijdens de zwemles. Je bouwt toch echt een hele speciale band op met elkaar.

En waarom nu naar het Leussinkbad?
Na ruim 16 jaar was het voor mij tijd om mijn vleugels uit te slaan en op zoek te gaan naar een nieuwe mooie uitdaging. Deze heb ik zeker gevonden hier in Laren! Ik ben heel warm ontvangen en geniet nu al volop.
Leuk aan het Leussinkbad lijkt mij de kleinschalige ons-kent-ons-cultuur. Maar ook het in de buitenlucht bezig zijn met kinderen en volwassen zwemmers die écht voor hun plezier naar het zwembad komen. Er worden veel verschillende activiteiten aangeboden, dus het lijkt mij zeer afwisselend.

Wat ga je als beheerder zwemzaken doen?
Als beheerder zwemzaken coördineer ik de zwemlessen en aquasporten en eigenlijk alles wat met de ‘natte’ zaken te maken heeft op het bad. Ik ga er voor zorgen dat jullie als zwemmers en aquasporters een onvergetelijke zomer tegemoet gaan en dat alles op rolletjes verloopt. Bij deze doe ik dan ook een oproep aan iedereen: heb je vragen, tips of tops? Ik sta altijd open voor een gesprek!

En blijft Dinande Wilgenhof ook betrokken?
Jazeker! Ik heb Dinande leren kennen bij ‘t Timpke en we hebben daar heel wat jaren samen gewerkt. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat wij een topteam zijn! Ook bij het Leussinkbad zullen Dinande en ik regelmatig samenwerken. Dinande blijft namelijk betrokken als ondersteunend beheerder en gaat ook een aantal aquasporten verzorgen. Daar zijn we allen heel blij mee!

Waar kijk je het meest naar uit komend seizoen?
Hopend op een mooie zomer, kijk ik het meest uit naar het moment waarbij kinderen trots hun zwemdiploma in de lucht houden en worden toegejuicht door familieleden. En daarnaast naar alle leuke activiteiten en aquasport momenten… Eigenlijk kan ik niet kiezen: ik heb gewoon zin in het hele seizoen!

Leuk weetje over Elvira;
Elvira zwemt het hele jaar door in open water.

Op 9 mei start ook Esmé Schreurs als beheerder van het Leussinkbad. Zij wordt de beheerder algemene zaken.

Terug naar het nieuws overzicht