Leussinkbad elke dag open/zwemmen!

Het zwemseizoen kan bijna beginnen! Op 11 mei wordt het zwemseizoen geopend door burgemeester Sebastiaan van ’t Erve. Daarna is het bad de hele zomer elke dag open!

Elke dag baantjes zwemmen?
Van 11 mei tot begin september is het Leussinkbad elke dag open voor vrij zwemmen of baantjes trekken.
Banen zwemmen kan op doordeweekse dagen bijvoorbeeld al lekker in de vroege ochtend vanaf 7.00 uur. We hebben speciale abonnementen voor deze ‘vroege vogels’.

Ook kun je vaak vrij zwemmen. Je vindt hier onze openingstijden.

Nog geen abonnement?
Met een abonnement kan jij of je hele gezin onbeperkt zwemmen. Tot en met Hemelvaartsdag op 26 mei koop je de abonnementen online nog voor gunstige kortingstarieven.

Nieuw! All-in Aquasport-kaart
Dit jaar heeft het Leussinkbad een nieuwe all-in Aquasport-kaart, waarmee je het hele seizoen onbeperkt de verschillende aquasporten kunt doen. Het Leussinkbad maakt zich sterk voor gezondheid, sport en bewegen. Sporten in het water is erg goed voor je. Je werkt aan je conditie en de kans op blessures is klein. Om fit te worden of in de zomer je conditie op peil te houden tijdens de zomerstop van je sportvereniging, kun je bijvoorbeeld meedoen met AquaSpinning of AquaBootcamp. Daarnaast zijn er zwemtrainingen voor beginners en gevorderden op de woensdagavond.
Bekijk hier het gehele aquasport aanbod.

Voor maar € 97,50 sport je onbeperkt en naar keuze. Je kunt deze kaart online aanschaffen.

Terug naar het nieuws overzicht