• Welkom op het Leussinkbad

Vacature zwemonderwijzer

Het Leussinkbad is voor aankomend seizoen (2024) op zoek naar een enthousiaste zwemonderwijzer!

Geen saaie blouse, nette schoenen en meldingen van je smartwatch dat je in beweging moet komen tijdens jouw werkdagen. Maar werkdagen in badkleding, slippers en lekker bezig zijn in het water! Dat klinkt toch heerlijk? En alsof dat nog niet genoeg is… Bijdragen aan een mooi doel: jij zorgt er namelijk voor dat kinderen een leven lang veilig kunnen genieten van volop zwemplezier. Werk jij graag met kinderen? Dan is een baan als zwemonderwijzer in het Leussinkbad echt iets voor jou.

Het Leussinkbad is een prachtig gelegen buitenbad gevestigd in het mooie Laren in de Achterhoek. Het zwembad is geopend van mei tot en met medio september.

Functieomschrijving
Als zwemonderwijzer zorg jij ervoor dat kinderen leren zwemmen en dat ze ervaren dat zwemmen een feestje is. Je geeft dan ook niet zomaar zwemles, maar zwemplezierles! Geen saaie baantjes zwemmen en rijtjes op de kant, maar zoveel mogelijk in het water met eindeloos veel leuke materialen en allerlei spelvormen. Je leert de kinderen spelenderwijs zwemmen, waardoor elke les een feestje wordt en het leren bijna als vanzelf gaat. Naast het begeleiden en enthousiasmeren van de kinderen sta je ook hun ouders te woord over de ontwikkeling van hun kind. Nog niet zo veel ervaring? Dat geeft niks, hulp vanuit alle hoeken. Jouw collega’s staan voor je klaar.

Functie-eisen

  • Je bent een topper in het omgaan met kinderen, je weet wat ze leuk vinden en snapt dat ze sommige dingen spannend kunnen vinden;
  • Je tovert krokodillentranen met gemak om in een grote glimlach;
  • Je kunt dingen goed en duidelijk vertellen, zowel tegen kinderen als hun ouders;
  • Je hebt veel geduld en vindt het geen probleem om iets meerdere keren uit te leggen of te herhalen;
  • Je kunt je goed focussen op één onderdeel of persoon, maar tegelijkertijd heb je ogen in je achterhoofd en weet je precies wat er om jou heen gebeurt;
  • Je bent flexibel en wisselende werktijden vind jij geen probleem.
  • Je bent in bezit van een diploma Zwem Instructeur Zwem-ABC en Lifeguard of Mbo-sport en bewegen met aantekening zwemmen.
Deze functie is indien gewenst te combineren met de functie van aquasport instructeur en/of toezichthouder.

Wat bieden wij?
Een leuke en uitdagende baan in een klein maar enthousiast team met fijne collega’s en een goede open werksfeer. Fijne bijkomstigheid; je mag zo vaak als je wilt zwemmen! Je werktijden zullen in overleg worden ingepland.

Interesse? Solliciteer dan nu!
Neem bij vragen contact op met Dinande of Elvira via info@leussinkbad.nl of bel naar 0639721326.
Wil jij ons team komen versterken? Mail dan je CV met beknopte motivatie naar info@leussinkbad.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.