• Welkom op het Leussinkbad

Vacature toezichthouder

Laatste update: 25 januari 2024

 

Het Leussinkbad is voor aankomend seizoen (2024) op zoek naar enkele enthousiaste toezichthouders. Een leuke zomerse bijbaan voor jong en oud! Zoek jij een afwisselende seizoensbaan in een ontspannen en gezellige sfeer? En wil jij werken op het leukste buitenbad van de regio?

Het Leussinkbad is een prachtig gelegen buitenbad gevestigd in het mooie Laren in de Achterhoek. Het zwembad wordt gerund door een enthousiast team van betaalde en vrijwillige krachten. Het zwembad is geopend van 5 mei tot en met medio september.

Functiebeschrijving

Als toezichthouder houd je toezicht op de gasten die aanwezig zijn in en om het Leussinkbad. Je bent gastheer / gastvrouw en aanspreekpunt voor de gasten. Je zorgt ervoor dat gasten de huisregels in acht nemen. Je let daarbij op de veiligheid van de gasten en voorkomt risicovolle situaties. Je houdt toezicht tijdens vrij- en recreatief zwemmen en verricht waar nodig EHBO taken. Je hebt als toezichthouder ook gecombineerde taken met schoonmaakwerkzaamheden en de kiosk.

Je werkt in het zwembadseizoen, dat loopt van 5 mei tot medio september. De start- en einddatum zijn in overleg. Je ontvangt een seizoenscontract van minimaal 100 uur per seizoen. Uren in overleg.

 

Lifeguard training

De veiligheid van de bezoekers is bij een zwembad natuurlijk erg belangrijk. Alle toezichthouders van het Leussinkbad hebben daarom een Lifeguard-diploma of jij bent bereid deze te behalen. In het seizen is er ook bijscholing, tijdens deze dag leer je samen met andere toezichthouders de kennis en vaardigheden op het gebied van veiligheid, hygiëne, toezicht en hulpverlening.

Onderdeel van de opleiding is onder andere de praktijkproef Zwemmend Redden voor Lifeguards in Zwembaden. Daarnaast komt de rol van gastheer / gastvrouw aan de orde.
Naast deze trainingsdag leren onze eigen beheerders je alles over het reilen en zeilen in het Leussinkbad. Je leert zorgdragen voor een prettig en schoon verblijf en om 'beleving' te verkopen aan de bezoekers!

 

Functie-eisen

- Je bent in bezit van zwemdiploma’s ABC
- Je bent in het bezit van een geldig EHBO- en reanimatie diploma of bent van plan deze te behalen (deze kun je vaak (deels) vanuit je eigen zorgverzekering laten bekostigen, alles daarboven wordt bekostigd door het Leussinkbad).
- Je bent in bezit van een geldig Lifequard- diploma of bent van plan deze te behalen.
- Je bent gastgericht en hebt een enthousiaste en flexibele instelling
- Je bent flexibel qua werktijden.
- Omdat het toezichthouden een seizoensbaan betreft, zien we graag dat je van mei tot en met medio september beschikbaar bent. We hanteren de voorwaarde dat je maximaal 2 á 3 weken op vakantie / afwezig bent in deze periode.
- Je neemt deel aan een trainingsdag op een externe locatie.  

 

Wat bieden wij?

Een afwisselende, uitdagende baan in een klein team dat zich kenmerkt door een informeel karakter, korte communicatielijnen en een goede open werksfeer.
Je werkt volgens een werkrooster. De werktijden zullen in overleg worden ingepland.

 

Interesse? Solliciteer dan nu!

Neem bij vragen contact op met Dinande of Elvira info@leussinkbad.nl

Kom jij ons team versterken?! Mail dan je CV met beknopte motivatie naar info@leussinkbad.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.