• Welkom op het Leussinkbad

Vacature kioskmedewerker

Laatste update: 25 januari 2024

 

Het Leussinkbad is op zoek naar een enthousiaste kioskmedewerker (vanaf 16 jaar) voor het seizoen van 2024. Een leuke vacature voor jong en oud! Het openluchtbad is prachtig gelegen in het Gelderse Laren. Het Leussinkbad wordt gerund door een enthousiast team van betaalde en vrijwillige krachten. Zoek jij een afwisselende seizoensbaan in een ontspannen en gezellige sfeer? En wil jij werken op het leukste buitenbad van de regio? 

 

Functieomschrijving

Als kioskmedewerker ben je samen met het overige (bad)personeel het visitekaartje van het Leussinkbad. Je ontvangt bezoekers, neemt de telefoon aan, verstrekt informatie, verkoopt toegangsbewijzen en verzorgt de verkoop van ons kiosk assortiment en het aanvullen daarvan. Je ziet er op toe dat bezoekers zich aan de voorgeschreven regels en bepalingen houden en draagt zorg voor de schoonmaak, orde en netheid van de receptie / kiosk. Je ontvangt tevens leveranciers en overige bezoekers. Tot het takenpakket behoren ook licht administratieve werkzaamheden en schoonmaak werkzaamheden.

 

Samen zorg je voor een prettige, veilige en schone omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Er wordt gewerkt in een klein team. Hierdoor bevat de functie veel verschillende werkzaamheden die je deels zelfstandig uitvoert.

 

Je werkt in het zwembadseizoen, dat loopt van 5 mei tot medio september. De start- en einddatum en uren zijn in overleg. Je werktijden zijn vooral in de middag-uren en in weekenden (roulerend) en vakanties. Je werkt onder leiding van de beheerders van het Leussinkbad.

 

Functie-eisen

- Je bent gastgericht en hebt een klantvriendelijke, nette en actieve werkhouding.
- Je hebt cijfermatig inzicht.
- Je bent gedreven en hebt een enthousiaste en flexibele instelling.
- Je bent flexibel in werktijden en hebt geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit
- Je bent bereid om langer door te werken bij drukte, in weekenden en in vakantie
- Je kunt zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken
- Je bent stressbestendig, nauwkeurig en betrouwbaar.
- Omdat het een seizoensbaan betreft, zien we graag dat je van mei t/m september (+ zomervakantie) beschikbaar bent. We hanteren de voorwaarde dat je maximaal 2 weken op vakantie / afwezig bent in deze periode.

 

Wat bieden wij?

Een afwisselende, uitdagende baan in een klein team dat zich kenmerkt door een informeel karakter, korte communicatielijnen en een goede open werksfeer.
Salaris conform CAO recreatie. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd van mei tot half september 2024. Je werkt volgens een werkrooster. De werktijden zullen in overleg worden ingepland.

 

Interesse? Solliciteer dan nu!

Neem bij vragen contact op met info@leussinkbad.nl

Kom jij ons team versterken?! Mail dan je CV met beknopte motivatie naar info@leussinkbad.nl.

Vragen of meer informatie? Neem dan contact met de beheerders via info@leussinkbad.nlAcquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.