• Welkom op het Leussinkbad

Laten we samen het Leussinkbad verder verfraaien!

Wij doen een oproep aan ondernemers en particulieren om een parkbankje rondom ons zwembad te sponsoren. Hoe leuk zou het zijn als je straks je eigen bedrijfsnaam op een bankje langs het zwembad ziet staan?

Het Leussinkbad wil graag de parkbankjes op het terrein vervangen. Deze zijn hard aan vervanging toe. Voor een gedeelte van deze vervanging heeft het Leussinkbad financiële middelen, maar dit is onvoldoende om alle banken te vervangen. Daarom zijn we op zoek naar sponsoren.

We willen graag banken aanschaffen die duurzaam zijn geproduceerd, eenvoudig zijn schoon te maken en een lange levensduur hebben. De afbeelding hiernaast laat een parkbank zien die is geproduceerd uit gerecycled kunststof.

Maak jij de nieuwe bankjes op het Leussinkbad mede mogelijk?


Jouw bedrijfsnaam komt op een kunststof plaatje van AT reclame (10 x 10 cm) die op de achterzijde van de rugleuning van de bank wordt bevestigd.

Er zijn drie mogelijkheden:
  1. Sponsor je eigen bank! Je sponsort een hele parkbank met vermelding van je bedrijfsnaam voor € 425,-. Jouw bedrijfsnaam verschijnt exclusief op een ‘eigen’ bankje.  
  2. Sponsor een gedeelte van een bank. Je sponsort een deel van een parkbank met vermelding van je bedrijfsnaam voor €125,-. Hierbij plaatsen we meerdere bedrijfsnamen op een bankje.
  3. Vrije gift. Je levert een vrije bijdrage aan de bankjes, zonder naambordje.
We hebben bankjes op het oog van gerecycled kunststof. Deze hebben een lange levensduur. De naambordjes zijn dus lange tijd zichtbaar.

Download het formulier hier om de machtiging in te vullen.

We zijn je erg dankbaar voor je bijdrage en zullen je uiteraard op de hoogte brengen wanneer de bankjes met jouw naam worden geplaatst.

Voor vragen mail gerust naar beheerder Elvira Kuilman via elvira@leussinkbad.nl.