School van de Week blijkt groot succes

Vorig jaar is het Leussinkbad gestart met de actie School van de Week. We verwelkomen dan iedere woensdagmiddag één van de basisscholen uit Lochem of Harfsen als School van de Week!
Ook afgelopen weken hebben we weer 5 scholen mogen ontvangen en dat bleek een groot succes. Het enthousiasme begon al aan de telefoon als de school werd gebeld over dit project van het Leussinkbad. De flyers werden telkens kort van tevoren op de desbetreffende school bezorgd en deze werden gretig uitgedeeld, ook via de Parro berichtgeving van de scholen.
Naast een korting voor elk schoolgaand kind, regelden we natuurlijk zo veel mogelijk mooi weer. Veel schoolgaande kinderen kwamen met hun ouders, vriendjes en vriendinnetjes richting Laren en genoten van het mooie zwembad en de lekkernijen uit de kiosk.

Op deze middagen hoorden we veel enthousiaste reacties over ons mooie buitenbad. Veel gezinnen in de omgeving weten niet van het bestaan van ons bad, zo blijkt al jaren. Doel van deze campagne is dan ook om in Lochem en Harfsen meer bekendheid te creëren over het Leussinkbad. En dat werkt. Er werden niet alleen abonnementen en 10-badenkaarten gekocht door deze ‘nieuwe’ bezoekers. De actie leverde veel positieve mond-op-mond reclame over het Leussinkbad!

Terug naar het nieuws overzicht