• Welkom op het Leussinkbad

Inschrijving Houtdorp 2024 geopend!

De inschrijving voor Houtdorp 2024 is geopend!! Alle jongens en meisjes uit groep 4 tot en met 8 die zin hebben om op donderdag 22 en vrijdag 23 augustus 2024 lekker te timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten, kunnen zich nu aanmelden! Wees er snel bij, want vol=vol…

Houtdorp is hét huttenbouwfeest van het jaar, georganiseerd door het Leussinkbad in Laren. De ligweide van het buitenbad toveren we voor deze gelegenheid altijd om tot één groot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet: Houtdorp Laren is voor iedereen een gaaf buitenfeestje.

Dit jaar is het thema Leussinkhaven! Bouw je eigen marineschip. piratenboot of drijvend vlot en koers af op het Leussinkbad! 

Het programma

  • Donderdag 22 augustus 10.00–15.00: poort open vanaf 9.30, incl. lunch en fruit
  • Vrijdag 23 augustus 13.00–17.00: incl. warm eten, prijsuitreiking rond 17.00 uur en daarna natuurlijk Discozwemmen!
  • Vrijdag 23 augustus 17.00–22.00: iedereen welkom om Houtdorp te bewonderen, en samen met de Houtdorpers een feestje te bouwen met een hapje, drankje en muziek


Wat kost het?*

Kosten zijn € 15,00 pp voor abonnementhouders en € 20,00 pp zonder abonnement. Dit is inclusief lunch en fruit op donderdag, een snack én avondeten op vrijdag.

De inschrijving voor Houtdorp 2024 is inmiddels gesloten!

Wil je op de hoogte blijven?
 Volg dan de Facebookpagina Houtdorp Laren of de Instagrampagina Houtdorp Laren. Hier kunnen kinderen hun mooiste ideeën, tekeningen, groepsfilmpjes en plannen voor hun hut plaatsen.

Ook leuk als vrijwilliger!
Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken, meehelpen tijdens de bouwdagen en het eindfeest: je bent van harte welkom. Geef je op als vrijwilliger via: houtdorplaren@leussinkbad.nl.

* Stichting Leergeld Lochem
Voor gezinnen met een krappe beurs hoeft geldtekort niet in de weg te staan van een leuke zwemactiviteit. Stichting Leergeld Lochem helpt je graag verder. Kijk op hun site en doe daar een aanvraag, of neem contact op voor vragen.
Als je hier gebruik van wilt/gaat maken, wil je dan de organisatie ook vast informeren via activiteiten@leussinkbad.nl, zodat je kind niets hoeft te missen.

Terug naar het nieuws overzicht