• Welkom op het Leussinkbad

Houtdorp: 18 en 19 augustus 2022

Ook dit jaar kunnen jongens en meisjes uit groep 4 tot en met 8 lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten tijdens hét huttenbouwfestijn van het jaar! Houtdorp vindt dit jaar plaats in de laatste week van de zomervakantie; donderdag 18 augustus en vrijdag 19 augustus. Nu mét afsluitend feestje en natuurlijk discozwemmen! 

Houtdorp is een groot huttenbouw-feest georganiseerd door het Leussinkbad in Laren. De ligweide van het buitenbad toveren we voor deze gelegenheid altijd om tot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, Houtdorp Laren is voor iedereen een gaaf buitenfeestje.

Reis dit jaar met ons mee door de tijd! Ga terug naar het verleden en bouw een Middeleeuws fort of een kasteel. Of reis naar de toekomst en bouw een huisje op de maan of op mars.

Wanneer is het?

  • Donderdag 18 augustus 10.00–15.00: poort open vanaf 9.30, incl. lunch en fruit
  • Vrijdag 19 augustus 13.00–18.00: incl. snack, prijsuitreiking rond 17.00 uur en daarna natuurlijk Discozwemmen!
  • Vrijdag 19 augustus 17.00–22.00: iedereen welkom om Houtdorp te bewonderen, en samen met de Houtdorpers een feestje te bouwen met een hapje, drankje en muziek.

Wat kost het?*
Kosten zijn € 12,50 pp voor abonnementhouders en € 17,50 pp zonder abonnement. Dit is inclusief lunch en fruit op donderdag, een snack én avondeten op vrijdag.

Aanmelden tot en met 30 juni
Van 13 juni tot en met 30 juni kunnen kinderen zich aanmelden. Dat kan individueel of in groepen. Elk groepje moet minimaal 1 en maximaal 2 begeleiders opgeven. Ook als je je individueel aanmeldt moet je een begeleider opgeven. Wees er snel bij, want vol is vol!
1. Ik wil een groep aanmelden
2. Ik wil mijn kind individueel aanmelden

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan de Facebookpagina Houtdorp Laren of de Instagrampagina Houtdorp Laren. Hier kunnen kinderen hun mooiste ideeën, tekeningen, groepsfilmpjes en plannen voor hun hut plaatsen.

Ook leuk als vrijwilliger!
Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken, meehelpen tijdens de bouwdagen en het eindfeest: je bent van harte welkom. Geef je op als vrijwilliger via: houtdorplaren@leussinkbad.nl.

* Stichting Leergeld Lochem
Voor gezinnen met een krappe beurs hoeft geldtekort niet in de weg te staan van een leuke zwemactiviteit. Stichting Leergeld Lochem helpt je graag verder. Kijk op hun site en doe daar een aanvraag, of neem contact op voor vragen.
Als je hier gebruik van wilt/gaat maken, wil je dan de organisatie ook vast informeren via activiteiten@leussinkbad.nl, zodat je kind niets hoeft te missen.

Terug naar het agenda overzicht