Aanmelden Houtdorp Laren start 10 juli!

Na drie succesvolle edities van Houtdorp Laren komt er in 2020 een vierde editie, uiteraard Corona-proof! In de laatste week van de zomervakantie, op donderdag 27 en vrijdag 28 augustus 2020, kunnen jongens en meisjes uit groep 4 tot en met groep 8 lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten.

Houtdorp is een groot huttenbouw-feest georganiseerd door het Leussinkbad in Laren. De ligweide van het buitenbad wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, Houtdorp Laren is voor iedereen een gaaf buitenfeestje. We halen dit jaar het strand naar Laren: Leussinkbeach! Wie bouwt het mooiste, gaafste, creatiefste Leussinkbeach strandhuis? Dat wordt bouwen, verven en chillen!

 

Wanneer is het?

Houtdorp is donderdag 27 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 28 augustus van 13.00 tot 16.00 uur. Aansluitend is er voor de kinderen discozwemmen tot 19.00 uur. (Groot)ouders en verzorgers zijn vrijdag tussen 18.00 en 19:00 uur welkom om binnen de geldende Corona-richtlijnen alle creaties te bewonderen.

 

Wat kost het?

Kosten zijn € 12,50 pp voor abonnementhouders en € 17,50 pp zonder abonnement*. Dit is inclusief lunch en fruit op donderdag, een snack én avondeten op vrijdag, en natuurlijk op vrijdag tot 19:00 uur het discozwemmen met verrassing!

 

Aanmelden tot en met 24 juli

Tot en met 24 juli kunnen kinderen zich aanmelden via de website van het Leussinkbad.
Vol is vol. Er kunnen maximaal 150 kinderen meedoen, dus wees er snel bij.

 

Inschrijven kan via onderstaande links!

 

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan de Facebookpagina HoutdorpLaren. Hier kunnen kinderen hun mooiste ideeën, tekeningen, groepsfilmpjes en plannen voor hun hut plaatsen.

 

Ook leuk als vrijwilliger!

Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken en tijdens de bouwdagen meehelpen: alles kan. Ben je geïnteresseerd om mee te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger via: houtdorplaren@leussinkbad.nl

 

Nog meer activiteiten op het Leussinkbad!*

Houtdorp is pas eind augustus. Tot die tijd zijn er veel andere dingen te doen op het Leussinkbad. Elke woensdagmiddag zijn er leuke activiteiten voor kinderen, 25 juli en 14 augustus zomeravondyoga voor volwassenen, discozwemmen op 31 juli en er zijn weer zwemlessen A, B, C en snorkellessen.

 

Doe nu mee met de Alternatieve Zwem4daagse

We hebben dit jaar ook een alternatieve Zwem4daagse! Tot en met 17 juli kan je hieraan meedoen*. Je kan zelf kiezen op welke dagen je gaat zwemmen. De kinderen t/m 12 jaar kunnen ook kiezen voor een zwembingo!

 

* Geld tekort hoeft zeker niet in de weg te staan van een leuke zwemactiviteit of gave Houtdorp ervaring. Mail naar activiteiten@leussinkbad.nl en we vinden samen een oplossing!

Terug naar het nieuws overzicht