• Welkom op het Leussinkbad

Feestelijke opening Leussinkbad!

Het Leussinkbad is weer open! Het Larense zwemseizoen werd woensdag 11 mei ingeluid met een massaal openingsbommetje door de Larense schooljeugd. Ondanks het bewolkte en frisse weer was de opkomst groot. “De opening, daar móet ik met mijn vrienden gewoon naar toe.”

Groot applaus voor alle vrijwilligers
Vice-voorzitter Leónie van Meggelen vroeg om een groot applaus voor de vele vrijwilligers die zich inzetten voor het Leussinkbad! Ze doelde op de opstartploeg die het zwembad in het voorjaar weer in gereedheid heeft gebracht. En op de mannen van het groenbeheer die zorgen dat het zwembad er altijd prachtig bij ligt. En op de mensen van activiteitencommissie, promoteam en bestuur die klaarstaan om samen met beheerders Elvira Kuilman en Dinande Wilgenhof en de medewerkers in de kiosk en op het bad weer te zorgen voor een leuk en sportief zwemseizoen.

Massaal openingsbommetje
Veel Larense schoolkinderen kwamen na schooltijd in rap tempo naar het zwembad gefietst. De jarige Emmelie mocht om 13.00 uur als allereerste het zwembad in, waarna de andere kinderen met een massaal bommetje het seizoen voor geopend verklaarden. Daarna gingen ze direct op weg naar de glijbanen en de gratis pannenkoek.

Eén groot feest
Het frisse weer mocht de pret niet drukken. Het werd een gezellig gebeuren op het zwembad met maar liefst 300 schoolkinderen en ouders.
Bekijk de video via deze link op Youtube

Terug naar het nieuws overzicht