Aanmelden Houtdorp Laren start 14 juni!

HOERA! NIet alleen bestaat het zwembad 50 jaar, ook Houtdorp bestaat 5 jaar! Houtdorp is in de laatste week van de zomervakantie. Op donderdag 26 en vrijdag 27 augustus 2021 kunnen jongens en meisjes uit groep 4 tot en met 8 lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten.

Houtdorp is een groot huttenbouw-feest georganiseerd door het Leussinkbad in Laren. De ligweide van het buitenbad toveren we voor deze gelegenheid altijd om tot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, Houtdorp Laren is voor iedereen een gaaf buitenfeestje. 

Reis dit jaar met ons mee door de tijd! Ga terug naar het verleden en bouw een Middeleeuws fort of een kasteel. Of reis naar de toekomst en bouw een huisje op de maan of op mars.

 

Wanneer is het?

Houtdorp is donderdag 26 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 27 augustus van 13.00 tot 18.00 uur. (Groot)ouders en verzorgers zijn vrijdag vanaf 17 uur welkom om binnen de geldende Corona-richtlijnen alle creaties te bewonderen.

 

Wat kost het?

Kosten zijn € 12,50 pp voor abonnementhouders en € 17,50 pp zonder abonnement*. Dit is inclusief lunch en fruit op donderdag, een snack én avondeten op vrijdag.

 

Aanmelden tot en met 9 juli

Van 14 juni tot en met 9 juli kunnen kinderen zich aanmelden. Dat kan individueel of in groepen. 

 

1. Ik wil een groep aanmelden

2. Ik wil mijn kind individueel aanmelden

 

Wees er snel bij, want vol is vol!

 

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan de Facebookpagina Houtdorp Laren. Hier kunnen kinderen hun mooiste ideeën, tekeningen, groepsfilmpjes en plannen voor hun hut plaatsen.

 

Ook leuk als vrijwilliger!

Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken en tijdens de bouwdagen meehelpen: alles kan. Ben je geïnteresseerd om mee te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger via: houtdorplaren@leussinkbad.nl

 

Nog meer activiteiten op het Leussinkbad!*

Houtdorp is pas eind augustus. Tot die tijd zijn er veel andere dingen te doen op het Leussinkbad. Bekijk hier onze agenda.

 

* Geld tekort hoeft zeker niet in de weg te staan van een leuke zwemactiviteit of gave Houtdorpervaring. Stichting Leergeld Lochem helpt je graag verder: Kijk op hun site en doe daar een aanvraag, of neem contact op via telefoon: 06-40442076 (dinsdag- en donderdagochtend 9.00-12.00 uur) of e-mail: leergeldlochem@gmail.com. Als je hier gebruik van wil/gaat maken, informeer de organisatie ook vast via activiteiten@leussinkbad.nl, zodat je kind niets hoeft te missen!

Terug naar het nieuws overzicht