• Welkom op het Leussinkbad

Zwemlessen vanaf 8 juni

“Lekker zwemmen en bewegen in de buitenlucht!”

 

De eerste zwemdagen zitten er al weer op! Het was even wennen aan de nieuwe roosters, protocollen en wijze van reserveren, maar de ervaringen zijn positief. De zwemmers genieten weer van hun baantjes en de kinderen van de blauwe glijbaan. Heerlijk!

 

Vanwege de goede eerste ervaringen en de landelijke ontwikkelingen, kunnen we vanaf 8 juni door naar de volgende fase in onze versoepeling. De aantallen bezoekers per tijdsblok gaan iets omhoog en ook starten we met de zwemlessen en aquasporten!

 

Zwemlessen B, C, snorkelen en survival zwemmen

Leussinkbad biedt vanaf 8 juni weer zwemlessen aan! Op maandag en donderdag zijn er zwemlessen voor diploma B, C en snorkelen. Survivalzwemmen is op woensdag. De lessen duren 45 minuten. De lessen starten op 8 juni, later instromen is ook mogelijk.

 

Over de zwemlessen
Je krijgt lessen volgens de eisen van het Nationale Zwemdiploma Zwem-ABC. Het Leussinkbad heeft professionele zweminstructeurs met ervaring met zwemlessen voor kinderen. Vanwege corona nemen we natuurlijk de protocollen in acht. We houden 1,5 meter afstand en volwassenen die niet strikt noodzakelijk zijn, komen niet dicht bij het bad. Ouders kunnen tussendoor naar huis of wachten onder de overkapping. De eerste les van de maand is altijd kijkles.

 

De afzwem-mogelijkheden zijn op zondag 28 juni, vrijdag 17 juli, zaterdag 15 augustus en zaterdag 29 augustus.

>> Meer informatie

Terug naar het nieuws overzicht