Maandag start de Zwem4daagse!

De Larense Zwem4daagse is voor alle leeftijden. Vijf dagen lang heerst er een gezellige feeststemming op het Leussinkbad. Deelnemers kunnen komen zwemmen van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli, tussen 17.00 en 20.00 uur. Je hebt dus één reservedag. Zwemmers starten op maandag of dinsdag en kunnen zich vooraf aanmelden of ter plekke inschrijven. Kinderen zwemmen 10 banen en volwassenen 20. Elke dag zijn er activiteiten, met op woensdag een broodje hamburger. Als je op donderdag of vrijdag al je baantjes hebt afgestempeld, krijg je een medaille! 

Nog geen zwemdiploma? Dan is er de Spetter4daagse

Ook kinderen zónder zwemdiploma kunnen meedoen! Elke dag zijn er leuke spelletjes in het ondiepe bad, met elke dag een ander thema en lesgever. Elk half uurtje start er een groepje. Papa of mama kan komen kijken of ondertussen zelf even baantjes trekken in het diepe bad. Ook deze deelnemers ontvangen een heuse medaille.

Doe jij ook mee?
Check de agenda voor meer info.

Stichting Leergeld Lochem
Voor gezinnen met een krappe beurs hoeft geldtekort niet in de weg te staan van een leuke zwemactiviteit. Stichting Leergeld Lochem helpt je graag verder. Kijk op hun site en doe daar een aanvraag, of neem contact op voor vragen.
Als je hier gebruik van wilt/gaat maken, wil je dan de organisatie ook vast informeren via activiteiten@leussinkbad.nl? Zo hoeft je kind niets te missen.

Terug naar het nieuws overzicht