• Welkom op het Leussinkbad

Volop zwemactiviteiten

Het zwemseizoen is vol aan de gang! Ons 50-jarige zwembad heeft al hele mooie zwemdagen gehad. Ook zijn de zwemlessen en sporten in volle gang en zien we veel mensen die banen komen zwemmen. De verschillende coronamaatregelen worden stap voor stap versoepeld. Alle leeftijden mogen inmiddels weer recreatief zwemmen, je kunt weer douchen op het zwembad en de nieuwe kiosk is open. Bovendien staan er verschillende leuke activiteiten voor de deur.


Aanmelding 5e editie Houtdorp gaat van start

Na vier succesvolle edities van Houtdorp Laren komt er in 2021 een vijfde editie! Houtdorp is een groot huttenbouwfeest in de ligweide van het Leussinkbad. Jongens en meisjes uit groep 4 tot en met groep 8 kunnen er lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, het is voor iedereen een leuk buitenfeestje.


Houtdorp is in de laatste week van de zomervakantie; donderdag 26 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 27 augustus van 13.00 tot 18.00 uur met discozwemmen als afsluiting. (Groot)ouders en verzorgers mogen vrijdag vanaf 17.00 uur alle creaties komen bewonderen.

Houtdorp Laren is voor basisscholen uit de hele regio. Het buitenterrein van het Leussinkbad is groot, schoolkinderen uit Laren, Harfsen, Lochem en omstreken kunnen meedoen.

Aanmelden kan 14 juni tot en met 9 juli via onze website, individueel of in groepen. Vol is vol. Houtdorp - en ook de andere activiteiten - zijn ook erg leuk als vrijwilliger! Lijkt je dat wat? Mail dan naar activiteiten@leussinkbad.nl.

Woensdagmiddag kidsmiddag op het Leussinkbad

We organiseren elke woensdagmiddag wat leuks voor kinderen die komen zwemmen.


Vrijdag 11 juni: Discozwemmen voor Vroege Vogels

Speciaal voor de vroege vogels is er op vrijdag 11 juni discozwemmen in de ochtend; baantjes trekken in 70’s stijl, van 7.00 tot 10.00 uur. Reserveren via de website.


Vrijdag 25 juni en 30 juli: Discozwemmen voor de jeugd

Leussinkbad wordt LeussinkDisco. Op vrijdag 25 juni en 30 juli van 19.00 tot 22.00 uur gaat de muziek een tandje harder en is er discozwemmen voor kinderen met minimaal B-diploma en tot en met 17 jaar. Kinderen mogen hun abonnement meenemen en €3 voor de entree (zonder abonnement €5). Hun ouders mogen hen afzetten en kunnen dan weer gaan.


5 t/m 16 juli: Alternatieve zwem4daagse

Het Leussinkbad organiseert van 5 juli t/m 16 juli de alternatieve zwem4daagse. Binnen deze twee weken kom je op vier momenten je baantjes te trekken. Bij de kiosk kun je een stempelkaart halen en na elk zwem-moment laat je je kaart daar afstempelen. Je zwemt wanneer het jou uitkomt. Een volle stempel- of bingokaart levert een kleine verrassing op.

Wekelijks: Bootcamp, spinning of jogging in het water

Elke maandag is er bootcamp in het water. Op dinsdag is er Aquasportief en op andere dagen is er ook nog Aquaspinning of Aquajogging. Verder zijn er weer volop zwemlessen A, B, C, snorkelen en survival. >> Meer informatie

Terug naar het nieuws overzicht