• Welkom op het Leussinkbad

Steun t/m 27 september het Leussinkbad via de Rabo Clubsupport actie!

Het Larense Leussinkbad is prachtig gelegen in het groen. Gezinnen met kinderen waarderen het bad om de gemoedelijkheid en mooie ligging. Om het zwembad ook in de toekomst aantrekkelijk te houden voor haar bezoekers, spaart het Leussinkbad voor nieuwe speelelementen én een vernieuwd terras met voldoende schaduwplekken. 

Het Leussinkbad heeft daarom een aanvraag gedaan voor de Rabobankactie: Rabo Clubsupport (voorheen 'Hart voor de Achterhoek'). Ons mooie zwembad draait voor een groot deel op vrijwilligers, daarom is het zwembad heel blij me initiatieven zoals deze van de Rabobank!
 

Ben je lid van de Rabobank? Stem dan tot en met dinsdag 27 september!

Tijdens de Rabo Clubsupport actie kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek hun stemmen uitbrengen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de speeltoestellen en het vernieuwde terras. Het stemmen is mogelijk tot en met dinsdag 27 september!

Breng hier je stem uit!

En.. Ben jij de nieuwe vrijwilliger bij het Leussinkbad of weet jij iemand?

Werken in de buitenlucht, gezond in beweging blijven en een gezellig bakkie koffie. En dat, terwijl je de bezoekers van het Leussinkbad een groot plezier doet. Kom jij ook helpen als vrijwilliger op het Leussinkbad? Laat het weten via info@leussinkbad.nl!

Twijfel je nog? Leussinkbad nodigt geïnteresseerden van harte uit eerst eens een kop koffie te komen drinken en ondertussen eens een kijkje te nemen.

Terug naar het nieuws overzicht