• Welkom op het Leussinkbad

Seizoensopening op woensdag 12 mei

De seizoensopening is gepland op woensdag 12 mei! Tot de opening koop je je abonnement met korting. Zo kun je het hele seizoen voordelig zwemmen in ons vernieuwde zwembad. Vanaf de geplande openingsdatum verwachten we in ieder geval te starten met banenzwemmen, zwemlessen en aqua sporten.

 

>> Je kunt je abonnement online bestellen 

 

Leussinkbad make-over

We werken momenteel volop aan de voorbereidingen voor het seizoen en vooral ook het vernieuwen van het zwembad. In het najaar zijn de bassins geheel gerenoveerd. En inmiddels is de gele glijbaan ook stevig aangepast en klaar voor gebruik. Ook komt er een nieuwe kiosk. 


Zwemles en sporten

Vanaf 17 mei starten de zwemlessen A, B, C, spetterles, snorkelen en survival zwemmen. Daarnaast biedt het Leussinkbad weer de volgende sporten: AquaBootcamp, AquaSpinning, AquaJogging en AquaSportief.


Recreatief zwemmen en activiteiten

Afhankelijk van de corona-maatregelen verwacht beheerder Dinande Wilgenhof dat bezoekers ook weer snel recreatief kunnen zwemmen zoals vorig jaar. “Ik verwacht dat we dit seizoen ook weer activiteiten kunnen organiseren, zoals de succesvolle disco-avonden, zwemvierdaagse en Houtdorp”.

Het Leussinkbad houdt de corona-gerelateerde ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Dinande: “We hebben vorig seizoen veel geleerd en de draaiboeken liggen klaar om snel uit te breiden zodra dat mogelijk is”.


Jaar-abonnement tot 12 mei met korting

Het Leussinkbad heeft betaalbare tarieven, zeker met een seizoensabonnement. Dinande: “Veel gezinnen hebben een jaarabonnement, die heb je er al snel uit. Sinds ons vernieuwde systeem kan je je abonnement heel makkelijk online bestellen. Tót de opening op 12 mei koop je de abonnementen mét korting en zwem je het hele seizoen voordelig.”

Terug naar het nieuws overzicht