• Welkom op het Leussinkbad

Recreatief zwemmen vanaf 19 mei weer mogelijk!

Gepubliceerd op 18 mei 2021

Vanaf woensdag 19 mei is recreatief zwemmen weer toegestaan! Voor iedereen tót 27 jaar is het niet nodig hiervoor te reserveren.


Ben je 27 jaar of ouder, dan moet je reserveren. Reserveren werkt heel simpel, je vindt hier de instructie reserveren of gaat direct naar reserveren. Je reserveert voor een blok van 1,5 uur, waarin 30 bezoekers vanaf 27 jaar welkom zijn.


Kinderen onder 8 jaar en kinderen zonder zwemdiploma hebben alleen toegang tot het Leussinkbad in het bijzijn van een volwassene. In dit geval geldt dus dat alleen de volwassenen vooraf reserveert.


Ook de familieglijbaan mag weer open vanaf 19 mei. We hopen dat ook de vernieuwde blauw-witte (voorheen gele) glijbaan binnenkort weer open kan. Dat gebeurt zodra deze is goedgekeurd en gecertificeerd.

 

>> Bekijk de openingstijden voor recreatief zwemmen


1,5 meter afstand

Jongeren tót 27 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand meer te houden op het Leussinkbad. Precies zoals inmiddels ook al is toegestaan bij gezamenlijk sporten. Voor 27 jaar en ouder geldt op onze accommodatie de 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en personeel.


Kiosk weer open

De nieuwe kiosk mag open vanaf 19 mei. Je nuttigt je hapje of drankje buiten.


Overige maatregelen en protocollen

De douches blijven voorlopig nog gesloten, helaas.
Op deze pagina lees je de overige protocollen.

Banen zwemmen, zwemlessen en aquasporten

Sinds de feestelijke seizoensopening van 12 mei is het ook al mogelijk om banen te zwemmen. Inmiddels zijn ook de zwemlessen en Aquasporten weer gestart. 

 

 

Terug naar het nieuws overzicht