• Welkom op het Leussinkbad

Rabobank-actie: stem op Leussinkbad voor natuurlijke speelelementen

“Het Leussinkbad ligt er altijd zo prachtig bij!”, vinden veel bezoekers. Gezinnen met kinderen waarderen het bad om de gemoedelijkheid en mooie groene ligging. Kinderen hebben genoeg te spelen. Toch wil het zwembad blijven investeren in goede speelmogelijkheden. Daarom spaart het Leussinkbad voor natuurlijke speelelementen.

Ben jij lid van de Rabobank?
Breng dan nu je stem uit voor het Leussinkbad.

Flinke opknapbeurt op het bad

Na de allerlaatste zwemdag van het seizoen zijn vrijwilligers en ondernemers op het Leussinkbad gestart met een flinke opknapbeurt. De grote bassins zijn hard toe aan een nieuwe binnenlaag. “Want”, zo zegt bestuurslid Boudewijn van Breukelen, “de grote baden zijn zo lek als een mandje. Door de jaren zijn de baden steeds meer gaan lekken en zo verliezen we water. De grote baden krijgen nu volledig nieuwe kuipen aan de binnenkant.” Ook de gele glijbaan krijgt verschillende aanpassingen, zodat we deze in 2021 weer kunnen gebruiken. . Alsof dit nog niet genoeg is, krijgt ook het waterspeelpark voor kleine kinderen een grote beurt. Het Leussinkbad ziet er straks heel anders uit!

Natuurlijke speelmaterialen met de Rabobankactie

Het Leussinkbad grijpt deze noodzakelijke werkzaamheden aan om meteen ook het speelvertier op het bad verder te vergroten. We sparen voor nieuwe natuurlijke speelmaterialen. Daarom heeft Leussinkbad een aanvraag gedaan voor de Rabobankactie: Rabo Clubsupport (voorheen ‘Hart voor de Achterhoek'). Ons mooie zwembad draait voor een groot deel op vrijwilligers, daarom is het zwembad heel blij met initiatieven zoals deze van de Rabobank!

Raboleden, stemt u mee? Tot en met donderdag 25 oktober!

Tijdens de Rabo Clubsupport actie kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek hun stemmen uitbrengen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de speeltoestellen en materialen. Het stemmen is mogelijk tot en met 25 oktober.

Breng ook je stem uit!

Ook betrokken zijn bij de grootse opknapbeurt op het bad?

Deze grote opknapbeurt vraagt veel inzet van vrijwilligers en bedrijven rondom Laren. Wilt u ook eens een middag of juist een langere tijd helpen bij met opknappen? Van kleine klusjes tot het organiseren van een deelproject; de inzet van bedrijven en vrijwilligers komt hierbij goed van pas.

Ben jij die vrijwilliger of weet jij iemand?

Werken in de buitenlucht, gezond in beweging blijven en een gezellig bakkie koffie. En dat, terwijl je de bezoekers van het Leussinkbad een groot plezier doet. Kom jij helpen op het Leussinkbad? Laat het weten via info@leussinkbad.nl!

Twijfel je nog? Leussinkbad nodigt geïnteresseerden van harte uit eerst eens een kop koffie te komen drinken en ondertussen eens een kijkje te nemen.

Terug naar het nieuws overzicht