• Welkom op het Leussinkbad

Seizoensopening 11 mei door burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve

Op woensdag 11 mei is er eindelijk weer een feestelijke seizoensopening, dit jaar door burgemeester Sebastiaan van ’t Erve! Hij zal om 12.45 uur de vernieuwde kronkelglijbaan heropenen, die naar verwachting op korte termijn wordt goedgekeurd.

Traditiegetrouw openen wij het zwemseizoen op de eerste woensdagmiddag na de meivakantie. Vanaf 12.30 uur gaan de deuren open en komen de Larense schoolkinderen en hun ouders vanuit school naar het Leussinkbad.

De burgemeester wordt om 12.30 uur ontvangen door diverse vrijwilligers, medewerkers en het bestuur. Hij ontvangt eerst een rondleiding op onze accommodatie, die de afgelopen jaren natuurlijk veel vernieuwingen heeft ondergaan. Om 12.45 uur opent hij de gerenoveerde lange kronkelglijbaan (onder voorbehoud van certificering), waarna de Larense schoolkinderen met een massaal bommetje het nieuwe seizoen inluiden.

Verder is er gedurende de dag een stormbaan aanwezig én wordt er natuurlijk een glijbaanwedstrijd gehouden! Voor schoolgaande kinderen is er een gratis pannenkoek.

Zie Agenda voor info en programma

Terug naar het nieuws overzicht