• Welkom op het Leussinkbad

Nieuwe sporten op het Leussinkbad

Wist je dat aquasport extra goed voor je is? Water ontspant je lichaam, sterkt je uithoudingsvermogen en houdt je spieren soepel. De kans op blessures is ook nog eens veel kleiner dan bij andere sporten. Bij het Leussinkbad bieden we dit jaar Aquasportief, Aquajogging en Aquaspinning aan. En ook nieuw is dat we de KNZB bortscrawlcursus geven.

 

>> Kom ook Aquasporten en meld je aan! (vanaf dinsdag 9 juni)

 

Nieuw! Borstcrawlcursus door KNZB instructeur (en oud-bondscoach)

Wil jij je borstcrawltechniek verbeteren? Kom dan meedoen met de borstcrawlcursus voor volwassenen van de KNZB. In 12 weken leer je een technisch goede borstcrawl. Er zijn twee verschillende cursussen: een basis- en een gevorderden cursus. De cursus bestaat uit één gezamenlijke training per week. Deze training duurt een uur. In het Leussinkbad krijg je de training van Mandy van Rooden, oud bondscoach van het Nederlandse zwemmen. Mandy woont in Laren en zit ook in het bestuur van Leussinkbad.

 

De cursus is op woensdagavond van 19.00 - 20.00 uur. De lessen zijn niet alleen voor mensen uit Laren, maar ook voor mensen uit de verdere omtrek. De eerste les is woensdag 17 juni, de laatste op 2 september. Je kunt in verband met vakantie prima 1 of 2 lessen missen.

>> Meer informatie over de cursus vind je op de site van de KNZB
>> Reserveren kan ook op de website van de KNZB

 

Nu ook AquaSpinning

Bij het Leussinkbad kon je vorige jaren al meedoen met AquaSportief en AquaJogging. Vanaf nu bieden we ook AquaSpinning aan! AquaSpinning is full pull spinning met extra weerstand van het water. Deze vorm van sport is te vergelijken met het gewone spinning. Maar, dankzij het water en het drijfvermogen van de deelnemers kun je bij AquaSpinning veel meer variëren met allerlei bewegingsvormen. Door de weerstand van het water is de training veel intensiever waardoor je sneller resultaat ziet. Op een aquabike kun je zowel vooruit als achteruit trappen. En daarnaast doen we ook verschillende andere oefeningen tijdens het fietsen.


Wil je aan je figuur werken, afvallen of na een blessure snel je conditie weer op peil brengen? Dan moet je zeker komen Aquaspinnen. Voor ouderen is Aquaspinning eveneens een prima vorm van bewegen, omdat het net als zwemmen nagenoeg blessurevrij is.

>> Meer informatie over Aquaspinning en andere Aquasporten

Terug naar het nieuws overzicht