Kom je dauwzwemmen op Hemelvaartsdag?

Het zwemseizoen kan bijna beginnen! Op 11 mei wordt het seizoen geopend door burgemeester Sebastiaan van ’t Erve. Vanaf die middag kun je elke dag komen zwemmen, maar natuurlijk staan ook weer diverse activiteiten op de agenda. Kom je ook gratis dauwzwemmen met hemelvaart?

Dauwzwemmen met hemelvaart
Op 26 mei, met hemelvaart, is er gratis dauwzwemmen van 6.00 tot 9.00 uur. Iedereen uit Laren, Lochem, Harfsen en de regio is welkom. Je krijgt er een gebakken eitje en een kop koffie.
Lees meer in onze agenda.

Discozwemmen met je vrienden
Na de succesvolle edities van afgelopen jaren, organiseert Leussinkbad ook weer discozwemmen voor de jeugd. Deze avonden zijn op 24 juni en 22 juli. Discozwemmen is vanaf B-diploma tot en met 17 jaar. En natuurlijk zonder je ouders.

Zwemvierdaagse 27 juni t/m 1 juli
Eind juni kunnen we ook weer een traditionele zwemvierdaagse organiseren! Deze is van 27 juni tot en met 1 juli en trekt mensen uit de hele regio. De zwemvierdaagse is voor alle leeftijden. Als je vier van deze vijf dagen zwemt ontvang je een medaille. Schrijf het vast in je agenda!

Profiteer nu nog van de kortingstarieven
Het Leussinkbad kent dagtarieven, 10-badenkaarten en jaarabonnementen. Met het jaarabonnement kan jij of je hele gezin onbeperkt zwemmen. Tot en met Hemelvaartsdag op 26 mei koop je dit abonnement online nog voor gunstige kortingstarieven.

Terug naar het nieuws overzicht