• Welkom op het Leussinkbad

Inschrijving Houtdorp 2022 geopend!

De inschrijving voor Houtdorp 2022 is geopend!! Alle jongens en meisjes uit groep 4 tot en met 8 die zin hebben om op donderdag 18 en vrijdag 19 augustus 2022 lekker te timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten, kunnen zich nu aanmelden! Wees er snel bij, want vol=vol…

Houtdorp is hét huttenbouwfeest van het jaar, georganiseerd door het Leussinkbad in Laren. De ligweide van het buitenbad toveren we voor deze gelegenheid altijd om tot één groot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet: Houtdorp Laren is voor iedereen een gaaf buitenfeestje.

Reis dit jaar met ons mee door de tijd! Ga terug naar het verleden en bouw een Middeleeuws fort of een kasteel. Of reis naar de toekomst en bouw een huisje op de maan of op mars.

Het programma

  • Donderdag 18 augustus 10.00–15.00: poort open vanaf 9.30, incl. lunch en fruit
  • Vrijdag 19 augustus 13.00–18.00: incl. snack, prijsuitreiking rond 17.00 uur en daarna natuurlijk Discozwemmen!
  • Vrijdag 19 augustus 17.00–22.00: iedereen welkom om Houtdorp te bewonderen, en samen met de Houtdorpers een feestje te bouwen met een hapje, drankje en muziek!

Wat kost het?*

Kosten zijn € 12,50 pp voor abonnementhouders en € 17,50 pp zonder abonnement. Dit is inclusief lunch en fruit op donderdag, een snack én avondeten op vrijdag.

Aanmelden tot en met 30 juni

Van 13 juni tot en met 30 juni kunnen kinderen zich aanmelden. Dat kan individueel of in groepen. Elk groepje moet minimaal 1 en maximaal 2 begeleiders opgeven. Ook als je je individueel aanmeldt moet je een begeleider opgeven.

1. Ik wil een groep aanmelden
2. Ik wil mijn kind individueel aanmelden

Wees er snel bij, want vol is vol!

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan de Facebookpagina Houtdorp Laren of de Instagrampagina Houtdorp Laren. Hier kunnen kinderen hun mooiste ideeën, tekeningen, groepsfilmpjes en plannen voor hun hut plaatsen.

Ook leuk als vrijwilliger!

Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken en tijdens de bouwdagen meehelpen: alles kan. Ben je geïnteresseerd om mee te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger via: houtdorplaren@leussinkbad.nl

Nog meer activiteiten op het Leussinkbad!

Houtdorp is pas eind augustus. Tot die tijd zijn er veel andere dingen te doen op het Leussinkbad. Bekijk hier onze agenda.

* Stichting Leergeld Lochem
Voor gezinnen met een krappe beurs hoeft geldtekort niet in de weg te staan van een leuke zwemactiviteit. Stichting Leergeld Lochem helpt je graag verder. Kijk op hun site en doe daar een aanvraag, of neem contact op voor vragen.
Als je hier gebruik van wilt/gaat maken, wil je dan de organisatie ook vast informeren via activiteiten@leussinkbad.nl, zodat je kind niets hoeft te missen.

Terug naar het nieuws overzicht