• Welkom op het Leussinkbad

Houtdorp: 17 en 18 augustus 2023

Ook dit jaar kunnen jongens en meisjes uit groep 4 tot en met 8 lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten tijdens hét huttenbouwfestijn van het jaar! Houtdorp vindt dit jaar plaats in de laatste week van de zomervakantie; donderdag 17 augustus en vrijdag 18 augustus. Nu mét afsluitend feestje en natuurlijk discozwemmen! 

Houtdorp is een groot huttenbouw-feest georganiseerd door het Leussinkbad in Laren. De ligweide van het buitenbad toveren we voor deze gelegenheid altijd om tot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, Houtdorp Laren is voor iedereen een gaaf buitenfeestje.

Aanmelden Houtdorp 2023
Van 19 juni tot en met 30 juni kunnen kinderen zich aanmelden. Houd de site van het Leussinkbad in de gaten voor meer informatie over het aanmeldproces en de programmering.

Wil je op de hoogte blijven?
 Volg dan de Facebookpagina Houtdorp Laren of de Instagrampagina Houtdorp Laren. Hier kunnen kinderen hun mooiste ideeën, tekeningen, groepsfilmpjes en plannen voor hun hut plaatsen.

Ook leuk als vrijwilliger!
Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken, meehelpen tijdens de bouwdagen en het eindfeest: je bent van harte welkom. Geef je op als vrijwilliger via: houtdorplaren@leussinkbad.nl.

 

* Stichting Leergeld Lochem
Voor gezinnen met een krappe beurs hoeft geldtekort niet in de weg te staan van een leuke zwemactiviteit. Stichting Leergeld Lochem helpt je graag verder. Kijk op hun site en doe daar een aanvraag, of neem contact op voor vragen.
Als je hier gebruik van wilt/gaat maken, wil je dan de organisatie ook vast informeren via activiteiten@leussinkbad.nl, zodat je kind niets hoeft te missen.

Terug naar het agenda overzicht