• Welkom op het Leussinkbad

Doe mee aan de 3-uren race!

Heb je zin in een gezellig evenement met sportieve vrienden? Zoek jij een uitdagende activiteit voor teambuilding? Een fanatiek familie uitje? Of wil je juist je conditie een boost geven voordat het nieuwe sportseizoen weer begint? Misschien is dan de eerste editie van de '3-uren race' op 26 augustus iets voor jou/jullie!

Wat houdt het in?
De '3-uren race' is een sportieve uitdaging waarbij je met een team van 2 tot 8 personen zoveel mogelijk banen zwemt in drie uur. Samen zwemmen jullie 3 uur lang in estafette. Het eerste én het laatste kwartier van de estafette zwemt het hele team afwisselend 50 meter (2 banen). Lekker sprinten dus! Daartussen zwemt iedere zwemmer in een blok van 15 minuten waarbij je zelf mag weten wie er op welk moment zwemt; als er maar gezwommen wordt. Tussen de banen door geniet je van het gezellige sfeertje op het bad, met muziek, publiek, hapjes en drankjes.

Inschrijven kan t/m 16 augustus 2023 via info@leussinkbad.nl t.a.v. '3-uren race Leussinkbad' (bij inschrijving graag alle namen van je teamleden doorgeven). Wacht niet te lang want we hebben plek voor maximaal 12 teams!

Voor meer informatie klik hier!

Terug naar het nieuws overzicht