De aanmelding van Houtdorp Laren gaat maandag van start

Na vijf succesvolle edities van Houtdorp Laren, volgt in 2022 de zesde editie! Op donderdag 18 en vrijdag 19 augustus kunnen jongens en meisjes uit groep 4 tot en met groep 8 lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten.

Houtdorp is een groot huttenbouwfestijn. De ligweide van het Leussinkbad wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, Houtdorp Laren is voor iedereen een leuk buitenfeestje. Het thema is dit jaar opnieuw: reizen door de tijd. Wie bouwt dus het mooiste middeleeuws kasteel of futuristische toekomst-woning?
Houtdorp is in de laatste week van de zomervakantie op donderdag 18 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 19 augustus van 13.00 tot 18.00 uur met aansluitend tot 22.00 uur discozwemmen en feest voor iedereen. Vanaf 17.00 uur zijn ouders, opa’s en oma’s en andere verzorgers en bekenden welkom om alle creaties te bewonderen.

Voor basisscholen uit de hele regio

Houtdorp Laren is voor basisscholen uit de hele regio. De afgelopen jaren kwamen deelnemers onder meer uit Laren, Harfsen, Barchem, Bathmen en Lochem. 

Aanmelden 13 tot en met 30 juni

Aanmelden kan individueel of in groepen van 6 tot 8 kinderen met 1 of 2 begeleiders. De aanmelding start morgen! Vol is vol.

Ook leuk als vrijwilliger!

Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken, helpen tijdens de bouwdagen en het eindfeest: je bent van harte welkom. Geef je op als vrijwilliger via: houtdorplaren@leussinkbad.nl.

Stichting Leergeld Lochem

Voor gezinnen met een krappe beurs hoeft geldtekort niet in de weg te staan van een leuke zwemactiviteit of gave Houtdorpervaring. Stichting Leergeld Lochem helpt je graag verder. Kijk op hun site en doe daar een aanvraag, of neem contact op via telefoon: 06-40442076, of e-mail: leergeldlochem@gmail.com. Als je hier gebruik van wil/gaat maken, informeer de organisatie ook vast via activiteiten@leussinkbad.nl, zodat je kind niets hoeft te missen!

Check de agenda voor meer info.

Terug naar het nieuws overzicht