• Welkom op het Leussinkbad

Compensatieregeling voor abonnementhouders

In verband met de landelijke maatregelen om het coronavirus te bestrijden is het Leussinkbad dit seizoen tijdelijk gesloten geweest. De seizoenstart was gepland op 13 mei, maar heeft ruim 2 weken op zich laten wachten. Sinds zaterdag 30 mei kon het publiek weer banen zwemmen en ging het zwembad open voor recreatief zwemmen tot 13 jaar. Kort daarna hebben we de zwemmogelijkheden uitgebreid en startten we ook met diverse aqua sporten en zwemlessen. Er hebben zelfs diverse activiteiten plaatsgevonden. En we zijn blij dat het op zomerse dagen gezellig druk was op het bad.

 

Zo kun je compenseren

Heb je een abonnement bij Leussinkbad, en heb je deze gekocht vóór de opening van het seizoen? Dan kom je in aanmerking voor compensatie. Met dit compensatieregelingsformulier kun je een deel van de kosten voor uw abonnement terugvorderen.

 

Het is niet verplicht om gebruik van deze regeling te maken. Het Leussinkbad wordt – net als velen anderen – flink geraakt door de coronacrisis. We doen graag een beroep op je, om indien mogelijk, geen gebruik te maken van de compensatieregeling en zo de vaste kosten gezamenlijk te dragen.


Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Terug naar het nieuws overzicht