• Welkom op het Leussinkbad

Maak kennis met het beheerdersduo van 2023!

Wij zijn Dinande Wilgenhof en Elvira Kuilman, en zijn dit jaar samen de beheerders van het mooie Leussinkbad.
Dinande is al een bekend gezicht op het Leussinkbad en woont samen met haar gezin in Laren.
Elvira is sinds 2022 werkzaam voor het Leussinkbad en woont in Borculo samen met haar man en kinderen.

Wij kennen elkaar al een aantal jaar en hebben samen gewerkt bij ‘t Timpke in Borculo. Daar mochten we samen, naast de zwemlessen en de aquasport lessen, het ouder & kindzwemmen samen oppakken. Iedere week was het weer een feestje!

Toen wij vorig jaar gevraagd werden om na te denken over een duobaan en samen het beheer van het Leussinkbad op te pakken vanaf seizoen 2023, hoefden we beiden niet lang na te denken: Dat leek ons supertof! Wij zijn beiden erg gedreven, sportief, hebben passie voor ons werk en doen alles met liefde!
Inmiddels zijn de taken tussen ons mooi verdeeld. Elvira zal zich voornamelijk gaan richten op de coördinatie van de zwemlessen, de aquasport lessen en het aansturen van de toezichthouders. Daarnaast zal ze zich bezighouden met een stukje techniek en Social Media.
Dinande zal de aansturing doen van het kioskpersoneel, roosters maken voor het hele team en zal zich bezighouden met administratieve taken.

Waar wij het meest naar uitkijken zijn de momenten waarop de kinderen joelend van de glijbaan komen, vol trots hun diploma in de lucht houden of gewoon lekker met hun neus in de zon een ijsje zitten te eten. Waar we stiekem nu al apetrots op zijn is dat we in 2023 weer gaan starten met iets nieuws: een natte gymles voor de Larense basisscholen!
Ook gaan we op de vrijdagmiddag en -avond in de zomervakantie iets lekkers aanbieden zodat je extra lang én met een gevulde maag kunt blijven zwemmen, zoals pannenkoeken, pizza, patatjes of een broodje hamburger. Op twee avonden gaan we dit combineren met een leuke activiteit, maar deze houden we nog even lekker geheim ;-)
Voor de rest staan wij open voor allerlei toffe ideeën, dus mocht jij nou toevallig zo'n tof idee hebben voor het Leussinkbad laat het ons gerust weten.

Wij, maar ook het bestuur en heel veel vrijwilligers, zijn nu bezig om alles achter de schermen gereed te maken. Denk daarbij aan het zwembad schoonmaken, personeel werven maar ook opleiden, onze accommodatie netjes en veilig krijgen, alle protocollen up to date maken, activiteiten bedenken en organiseren, werken aan de PR van het Leussinkbad, abonnementen verzorgen; eigenlijk te veel om op te noemen!

Nu hopen we gauw op vele zonnestralen en tellen we af naar de opening op woensdag 10 mei!

Spetterende en sportieve groeten, Dinande en Elvira.

Terug naar het nieuws overzicht